Grote kant-en-klaarhagen

De grote kant-en-klaarhagen brengen meteen nadat ze geplant zijn al rust en privacy in uw tuin. Ze zijn manshoog, blikdicht en vormen samen een indrukwekkende tuinafscheiding. Als mensen een haag kant-en-klaar willen bestellen, dan zijn grote hagen meestal wat zij voor ogen hebben. Kleine hagen zijn om andere redenen ook bijzonder gewild, daarover leest u elders op onze site meer.

Grote kant-en-klaarhagen zijn hoog, blikdicht, mooi om te zien – maar ze zijn ook zwaar. Het gaat uiteindelijk toch om bomen, goed verplantbare bomen, maar geen lichte planten die u even onder uw arm draagt. Bereid u dan ook wel even voor als u grote kant-en-klaarhagen gaat planten!

Grote kant-en-klaarhagen

Grote kant- en klaarhaag planten

Werk wordt leuk als je snel resultaat ziet. Dat geldt absoluut voor het planten van een kant-en-klaarhaag. ’s Ochtends wordt de haag geleverd, ’s middags wordt ze geplant en ’s avonds geniet u al van een beschutte tuin. Dat is snel resultaat, snelle voldoening. Tegelijk is het wel een klus om samen te doen: de planten zijn zwaar. Til ze met een wat vrienden of buren naar de geschikte plek, laat ze in de grond zakken, stamp de aarde aan en de haag staat.

Voorbereidingen zijn natuurlijk wel nodig. Maak een sleuf in de grond waar u de haag in wilt gaan planten. Zorg voor bemeste tuinaarde waar u de grond later kunt aanstampen. Zorg voor wat ruimte om de haag heen, zodat u er gemakkelijk met meerdere mensen kunt staan om de planten te tillen. Als dat allemaal gedaan is, is het een kwestie van even doorwerken en daarna lang genieten van het resultaat.

Grote kant- en klaarhaag bestellen

Grote kant- en klaarhaag bestellen

Kant-en-klaarhagen kunt u eenvoudig bestellen via onze site. Wij werken samen met de bekende webwinkel Haagplanten.net, die heel wat mooie kant-en-klare haagplanten in het assortiment heeft. Kies de plant van u voorkeur, bereken hoe lang uw haag moet worden, ga naar de website en doe daar uw bestelling! Net als het planten van de hagen zelf is het snel werk waar u snel resultaat van ziet.