Kant en klare haag

Een kant-en-klare haag is een haag die bij levering al een echte haag is, vol in blad, mooi vertakt, klaar om in uw tuin te wortelen. Anders dan bij een gewone haagplant hoeft u dus niet te wachten tot de haag uitloopt en groeit, u heeft meteen het comfort van een voltooide heg – de privacy, de kleur, blikdichte beschutting. Kant-en-klare hagen zijn te koop bij Haagplanten.net.

Kant en klare haag

Een kant-en-klare haag wordt elders tot wasdom gebracht. Door zorgvuldig onderhoud ontwikkelt zich een mooie, volle haagplant die toch gemakkelijk verplant kan worden. Met speciale machines worden de wortels ondersneden, zodat zich steeds nieuwe haarwortels vormen. Dat is nodig om de kant-en-klare haag snel wortel te laten schieten in uw tuin.

Kant-en-klare hagen, klein en groot

Er zijn talloze soorten haagplanten, de keuze aan kant-en-klare hagen is dan ook haast eindeloos. Eén onderscheid is belangrijk, dat tussen groot en klein. Een grote haagplant die kant-en-klaar geleverd wordt kunt u met behulp van een aantal sterke schouders planten, met een hoge en dichte haag als beloning. Kleine kant-en-klare hagen zijn een alternatief dat lichter is, maar natuurlijk ook minder hoog.

Een kleine kant-en-klaar haag is bij levering natuurlijk nog niet op hoogte. De structuur is in principe wel “blikdicht”, maar je kijkt er zo overheen. Soms is dat precies wat de klant wil: de kleine kant-en-klaarhagen komen dan in potten te staan, bijvoorbeeld rondom het terras. Maar de planten kunnen ook gewoon in de tuin worden geplant en daar mettertijd tot een hoge heg uitgroeien, die keuze is aan u.

Kant-en-klare haag bestellen

Kant-en-klare haag bestellen

Op kant-en-klare-haag.nl vindt u in de eerste plaats natuurlijk informatie over kant-en-klare hagen, de verschillen tussen groot en klein, de mogelijkheden en wat achtergronden. Maar u heeft ook de mogelijkheid om bij ons een echte kant-en-klare haag te bestellen, met behulp van de bekende webwinkel Haagplanten.net, waarmee wij samenwerken. Alles inéén, net als bij een kant-en-klare haag eigenlijk!