Kwaliteit

Een kant-en-klare haag is een professionele haag, tot groei gebracht door mensen die er verstand van hebben, met behulp van de modernste technieken en alle beschikbare kennis. De kwaliteit van kant-en-klare hagen is dan ook hoog. Aan alles is gedacht. Zo kunt u het niet zelf, zo kan alleen een professional het!

Kwaliteit

Kwaliteitseisen

Aan een kant-en-klare haag worden voor een deel natuurlijk dezelfde eisen gesteld als aan iedere haag. U wilt een mooi, volle haag in uw tuin: blikdicht, zoals dat heet. Een haag moet immers beschutting en privacy bieden. Dat is dan ook waar de kwekers van kant-en-klaarhagen op letten. De hagen worden zorgvuldig bijgesnoeid tijdens hun groeiproces, zodat mooie dichte planten ontstaan.

De gezondheid van de kant-en-klare haag is een andere prioriteit. Als u een haag bestelt, wilt u een gezonde plant thuisbezorgd krijgen. Daarom krijgen de hagen de beste behandeling en worden ze het hele jaar door verzorgd. Bij het ondersnoeien wordt er op gelet dat de haag geen schade oploopt. De haag moet het hele jaar door kunnen wortelen, het wortelstelsel moet ijzersterk zijn. Dat is de kwaliteit waar u naar zoekt!

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van kant-en-klare hagen wordt continu in de gaten gehouden door professionele kwekers. Zij zorgen voor de juiste omstandigheden waarin de haag kan groeien. Verder zijn zij verantwoordelijk voor het snoeiprogramma, dat er voor zorgt dat de hagen een dichte vertakking opbouwen en snel blikdicht zijn. Door goed snoeien en goede verzorging ontsaat de perfecte kant-en-klare haag.